Vážení zákazníci, radi by sme vás informovali, že v období od 2. apríla do 19. apríla nebude možné nás kontaktovať telefonicky. Pre akékoľvek otázky či potreby nás prosím kontaktujte prostredníctvom e-mailu. Ďakujeme za pochopenie.

Boľavé kĺby a reuma môžu byť minulosťou. Pomôže masť na reumu Artrin Energy

Bolesti kĺbov nie sú príjemnou záležitosťou, ale masť Artrin vám pomôže. Dnes už neplatí, že sa s ňou stretajú hlavne staršie ročníky - aj keď je ich samozrejme väčšina. Reuma, označovaná aj ako reumatoidná artritída, už dávno nie je chorobou našich starých rodičov. Čoraz častejšie sa s ňou potýkajú aj mladšie generácie. Zápalové autoimúnne ochorenie vedie k chronickému zápalu synoviálneho tkaniva, ktoré končí nezvratným poškodením chrupaviek, kostí a kĺbov. Reumu preto rozhodne neberte na ľahkú váhu

Ako sa zbaviť bolesti kĺbov a ďalších prejavov reumy? 

Ak nechcete na svojom tele cítiť meniace sa počasie, ktoré naši prarodičia takzvane cítili v kostiach, mali by ste začať používať kvalitnú a účinnú masť na reumu. V prípade, že máte akútne prejavy, môže výrazne pomôcť pri úľave od bolesti. Vhodná je taktiež pre všetkých, ktorí sú s chorobou len na začiatku. Dokáže spomaľovať jej priebeh

Reuma často spôsobí až úplné znehybnenie niekoľkých menších kĺbov. Zvyšuje taktiež riziko kardiovaskulárnych chorôb. Postihuje aj pľúca. 

Jedinečná masť na reumu Artrin Energy

Počuli ste už niekedy o účinných bioinformačných širokospektrálnych krémoch s bylinnými výťažkami od firmy Energy? Jedným z nich je práve Artrin. Účinná a overená masť na reumu. Vysoký podiel byliniek s obsahom termálnej vody z prameňa Podhájska a lipozómov s vysoko koncentrovanými rašelinovými výťažkami napomáhajú v boji proti zápalu. Artrin masť pomáha pri bolestiach a zápaloch kĺbov, svalov, šliach a taktiež pri reumatizme. Pomôže vám pri chronických prejavoch, no zároveň slúži veľmi dobre ako samotná prevencia

Okrem toho, Artrin Energy dokáže pomôcť pri ďalších bolestiach. Napríklad pri bolestiach v krížoch, chrbtici alebo krčnom svalstve a celkovo pri pohybových problémoch a bolestiach kostí alebo kĺbov. Vďaka svojmu unikátnemu prírodnému zloženiu naviac pomáha pri poruchách lymfatického systému. Odporúčame používať ho pri regenerácii po zlomeninách, pomliaždeninách a podobne. 

Začnite s prevenciou, pomôže masť Artrin

Rovnako ako pri akejkoľvek inej chorobe je potrebná prevencia. Výrazne totižto znižuje riziko, že u vás problém prepukne. Reumatoidnou artritídou trpí približne 55 000 obyvateľov Slovenska. Každý rok je to približne o 3 až 4 000 viac, obvykle žien vo veku medzi 30 až 50 rokov. Práve u žien je riziko reumy omnoho väčšie ako u mužov. A síce sa môže zdať, že ide o ojedinelú chorobu, opak je pravdou.

Prevenciou je napríklad zmena životosprávy, ktorá pomôže detoxikovať organizmus a zbaviť ho toxických látok. Okrem toho, veľakrát môže pomôcť zníženie hmotnosti. Práve nadváha je ďalším rizikovým faktorom. Rovnako dôležité je pravidelne cvičiť. Stuhnuté kĺby je potrebné rozchodiť. Ideálne sú prírodné a voľne dostupné masti na reumu, ako je práve Artrin Energy.