Vyskúšajte repelentný náramok proti kliešťom a komárom namiesto klasického repelentu

Jedinečný náramok s esenciálnymi olejmi, ktorý účinne chráni proti kliešťom a komárom. Náramok proti kliešťom je unikátnym riešením, pretože nemusíte používať repelenty, ktoré často naša pokožka znáša zle. Náramky proti kliešťom stačí jednoducho pripevniť na členok alebo zápästie. Použité éterické oleje z pelargónie a citronelly majú vysoký podiel repelentnej zložky Geraniolu a účinne odpudzujú kliešte hmyz, predovšetkým komárov. Náramok proti kliešťom si rýchlo zamilujete.

Repelentní náramek proti komárům a klíšťatům

Výhodou je, že aktívna zložka náramku proti kliešťom pôsobí ihneď, ale uvoľňuje sa postupne a má dlhotrvajúci ochranný účinok. Napríklad, niektoré repelenty sú účinné len 3 až 5 hodín.

Výhody náramku proti kliešťom

Práve dlhodobá výdrž okamžitá účinnosť sú hlavnými výhodami repelentného náramku proti kliešťom. Náramok proti kliešťom pre ľudí sa nosí len v prípade, že potrebujete byť chránení. Avšak, bez problémov vydrží a je účinný aj niekoľko dní. Naviac, ak budete náramok proti kliešťom po sňatí uchovávať v nepriedušnom vrecku, môže sa doba pôsobenia pokojne predĺžiť až na 8 týždňov. Bez problémov vám tak vydrží celú dovolenku.

Ďalšou veľkou výhodou je, že neobsahuje látky, ktoré môžu podráždiť našu pokožku. Niektoré repelenty v spreji proti komárom alebo kliešťom sú vysoko toxické a rozhodne neprospievajú ani nášmu zdraviu. Preto je vhodné vymeniť toxické repelenty za prírodný repelentný náramok proti kliešťom, ktorý je účinný vďaka čisto prírodným éterickým olejom. Zaobstarajte si náramok proti kliešťom pre ľudí a buďte chránení kedykoľvek budete potrebovať.

Môžem použiť náramok proti kliešťom taktiež pre deti?

Áno, náš náramok proti kliešťom je vhodný pre deti. Rozhodne by ste ho nemali umiestňovať v dosahu detí, ale pokojne ho môžete upevniť kdekoľvek okolo nich, ak ich chcete ochrániť pred kliešťami a hmyzom. Náramky proti kliešťom pre deti umiestnite napríklad na posteľ, kočík, nosič detí a podobne. Uvoľňujúce sa éterické oleje budú deti účinne chrániť.

Recenzie náramku proti kliešťom

Recenzie na náramky proti kliešťom sú väčšinou kladné. Ľudia oceňujú predovšetkým ich jednoduchosť a funkčnosť. Nemusíte už nutne so sebou nosiť repelent a prestriekavať sa v intervaloch niekoľkých hodín. Toto všetko repelentný náramok proti kliešťom účinne vyrieši. Určite oceníte taktiež jeho dlhú životnosť a prírodné zloženie - to je ďalšia výhoda, prečo ľudia dávajú prednosť tomuto prírodnému náramku proti kliešťom. Objavte jeho kúzlo aj vy.