Normálny stav vlasov a nechtov - starostlivosť o vlasy

Upravené vlasy a nechty sú vizitkou každej ženy aj muža. Lesklá hriva a pevné nechty sú snom každého z nás. Ale aká je starostlivosť o vlasy a nechty? Nie je tajomstvom, že kvalita vlasov sa odráža od celkového životného štýlu a psychického zdravia. Časté padanie alebo nadmerné lámanie vlasov a nechtov je signálom, ktorý upozorňuje, že telo nie je v harmóniirovnováhe. Nájsť ten správny balans môže byť beh na dlhú trať. Nie je to však nemožné. Doplnením tých správnych minerálov vitamínov na vlasy môžete jednoducho obnoviť ich normálny stav.

Kvalita vlasov a nechtov

Na kvalitu a celkový vzhľad vlasov a nechtov má vplyv množstvo faktorov. Jedným z nich je dostatočný prísun potrebných vitamínov na vlasy a minerálov do organizmu. Ide predovšetkým o železo, zinok, vápnikzdravé oleje. To všetko je správna výživa pre vlasy a nechty. Málokto je však odborníkom na výživu a často nevie, kde sa všetky zdraviu prospešné látky nachádzajú. Preto je vhodné siahnuť po výživových doplnkochprírodnej starostlivosti o vlasy, ktoré boli zostavené špecialistami priamo na mieru konkrétnych problémov.

Skeletin Energy obsahuje komplex živín, ako napríklad mletú sépiovú kosť, ktorá je výborným zdrojom vápnika a horčíka. Vaše vlasy sa tak vrátia do normálneho zdravého stavu, rovnako ako nechty. 

Normálny stav vlasov a nechtov - starostlivosť o vlasy

Nie je to však len dostatočný prísun dôležitých živín a vitamínov na vlasy, čo môže ovplyvniť stav vlasov. Vaša psychická pohoda je doslova zrkadlom kvality vašich vlasov. Rýchla moderná doba a neustály stres negatívne ovplyvňujú nielen náladu, ale taktiež hustotu vlasov. Nadmerná psychická záťaž spôsobuje vyčerpanie organizmu, ktorý sa bráni a dáva človeku signál v podobe padajúcich vlasov. Riešením je starostlivosť o psychické zdravie a odbúranie stresových situácií v bežnom živote.

Správnou voľbou pre vaše vlasy a nechty je Energy Gynex. Ide o prírodné bylinné kvapky, ktoré podporujú normálny stav vlasov a nechtov - čiže ich prirodzene zdravý vzhľad.  

Kde ešte nájdete minerály a stopové prvky? 

Vlasy sú právoplatne nazývané korunou krásy každej ženy, ale aj muža. Ich vitalita je ohrozená mnohými faktormi, a preto je vhodné zaradiť do jedálnička prírodné doplnky stravy, ktoré podporujú obnovu normálneho stavu vlasov a nechtov. Inšpirujte sa našimi babičkami a využite dary prírody - prírodná starostlivosť o vlasy je veľmi účinná. Cenné minerály a stopové prvky, rovnako ako vitamíny na vlasy, nájdete totižto aj vo vysoko koncentrovaných koloidných roztokoch ako je Energy Fytomineral. Pripravte si prospešnú vlasovú vodu pomocou roztoku a aplikujte vzniknutú minerálnu vodu priamo na vlasy alebo nechty. Podporíte tým ich normálny stav a zároveň prirodzenú pigmentáciu.